Cum se livrează

Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează în regim de curierat atît in Chișinău cit si pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Livrarea in or. Chișinău se efectuează intre orele 14:00 – 18:00, conform adresei care a fost specificata de dvs.  Livrarea produselor in weekend se efectuează doar simbata intre orele 13.00 -16.00.

Livrarea pe teritoriul întregii tare a produselor comandate de dvs. se efectuează in decurs de 3-5 zile din ziua confirmarii comenzii.

Ora si data cînd va fi livrata geanta comandata se stabilește pentru fiecare cumpărător aparte in dependenta de localitatea dvs.


Se accepta doar o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă.Produsele sunt ambalate in  pelicula si transmise în ambalajul original a companiei ARILLU.

La primirea coletului te rugăm să aplici semnătura de primire pe Invoice doar după ce ai verificat exactitatea produsului comandat/livrat si integritatea acestuia.

! Atenție !


Culoarea produsului livrat poate fi diferita in câteva nuanțe a culorii produsului care se afișat pe monitorul dvs. când ați facut comanda.


Aceasta diferența mica este din cauza setărilor diferite a  luminozității, contrastului si a saturație culorilor a monitorului dvs.


Va mulțumim pentru înțelegere.


Apelul Curierului


După ce produsul dumneavoastră a fost transmis curierului pentru a fi livrat atît in or. Chișinău cit si pentru toata tara, veți fi apelat/ă pentru a stabili cu exactitatea perioada de livrare a produsului fiindcă uneori pot interveni mici schimbări.


Costuri de livrare in Chisinau

Taxele de livrare în raza or. Chișinău sunt ZERO pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei.

Comenzile cu o valoare mai mică de 500 lei sunt livrate în raza or. Chișinău contra unei taxe unice de 20 lei.

Costuri de livrare pe teritoriul Republicii Moldova

Pentru livrarea produselor pe intreg teritoriul Republicii Moldova se percepe un preț simbolic de 40 lei pentru livrare gentilor pretul este mai mic de 500lei.

Daca prertul gentii comadate este mai mare de 500lei atunci se percepe o taxa simbolica de 20lei.

Informatia actualizata petru 03.08.2015